Animatie Aan Het Woord: Crazy in love met de feestweek

Wat was dat weer een knaller van een feestweek zeg! Vijf dagen lang kwam de geschiedenisstudent niets tekort op vlak van feesten en eten. Aan al degenen die aanwezig waren, proficiat en bedankt! Aan al degenen die niet aanwezig waren, je hebt toch wel wat gemist. Om dit te bewijzen, even een flashback naar de leukste week van het jaar.

Door Team Animatie

Het feesten begon op zondag met een receptie in de praatkamer. In ware Grammy-stijl, met rode loper en fotomuur, kon iedereen genieten van een lekkere hugo. Zo kon men zich wanen in de wereld van Queen B en Jay-Z, die het thema van onze feestweek waren. Who run the world? Boys or girls? Die vraag moest beantwoord worden op onze cantus op maandagavond. Het werd een legendarische clash die uiteindelijk eindigde op een overwinning voor de meisjes, maar de prestatie van de jongens was zeker niet minderwaardig. Of de overwinning van de meisjes te danken was aan het sloefgehalte van Koen werd na de cantus nog uitgebreid besproken in de fak. Tijdens al dat feesten krijgt de student ook een enorme honger. Met lekkere pastasalades, wraps, kaaskroketten, chickennuggets en croques probeerden we aan die behoefte te voorzien tijdens onze eetverkopen, die we iedere middag organiseerden. Dinsdag kon je je beste dansmoves tonen tijdens de ‘Just Dance’-avond op onze perma en degenen die liever dronken, konden hun hart ophalen in de praatkamer met een spelletje beerpong. Wat een rustige avond moest worden, werd voor velen alweer een dronken avond met veel scheve danspasjes. Wie Beyoncé zegt, zegt Single Ladies en daarom organiseerden we op wereldvrouwendag de Single Ladies-TD. Naar oude gewoonte was de Albatros de zaal voor dit studentikoos gebeuren. Cava en zelfs Blue Ivy aan amper 2 euro lokten massaal veel volk naar wat nu al hét Historia-feestje van de eeuw wordt genoemd! De temperaturen in de zaal stegen naar ongekende hoogten, letterlijk en figuurlijk, maar geen enkele single griet of knappe stoot liet zich hierdoor kennen. Ten slotte kon iedereen op donderdag nog nagenieten van de TD met een lekker bordje kaas en een glaasje wijn op de perma. De avond was een gezellige afsluiter van een geweldige week.

De temperaturen in de zaal stegen naar ongekende hoogten, letterlijk en figuurlijk, maar geen enkele single griet of knappe stoot liet zich hierdoor kennen.

Moe maar voldaan kunnen wij terugkijken op het hoogtepunt van ons Historia-jaar. Bedankt voor jullie massale aanwezigheid en jullie enthousiasme. We hopen jullie zeker weer te zien op onze volgende feestjes!

Kusjes en knuffels,

Team Animatie

The following two tabs change content below.

Laatste berichten van Hermes (toon alles)

Hermes
Hermes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *