Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/3/9/kringhistoria.be/httpd.www/hermes/wp-content/plugins/events-manager/widgets/em-events.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/3/9/kringhistoria.be/httpd.www/hermes/wp-content/plugins/events-manager/widgets/em-calendar.php on line 76 Donald Trump: de laatste hoop van Amerika – Hermes

Donald Trump: de laatste hoop van Amerika

In een land vol killerclowns en McDonalds is er maar één logische keuze voor het presidentschap, Donald John Trump. Zijn ijzersterke “argumenten” en unieke mimiek zijn de enige eigenschappen die nodig zijn om deze man als president te verkiezen.

Nikki Schoubben

Ten eerste circuleren er veel roddels over Donald Trump. De bevolking van Amerika volgt slaafs de media en weigert hun kritische denkvermogen te gebruiken. Uit een eenvoudige redenering kunnen we afleiden dat Trump helemaal niets heeft tegen de Mexicanen, sterker nog hij wil ze enkel helpen. Trump biedt de Mexicanen extra werkgelegenheid aan door hen een muur te laten bouwen. Dit is uiteraard in het voordeel van de Mexicanen.

Eveneens kunnen we Donald Trump spiegelen aan een Donald die al veel succes heeft gehad in Amerika, Donald Duck. Ze hebben namelijk gemeenschappelijk dat ze allebei een grote snavel hebben waar niet veel zinnigs uitkomt. Ondanks de gebreken die Donald Duck heeft is hij ook geliefd in Amerika, dus de bevolking kan zeker van Donald Trump leren houden.

Daarnaast is er veel commotie rond het milieu. Trump zou volgens de media zich niet veel aantrekken van het milieu maar niets is minder waar… Familie Trump is voorstander van de recyclage. Zo hergebruikte Melanie Trump, een speech van Michelle Obama.

‘Ondanks de gebreken die Donald Duck heeft is hij ook geliefd in Amerika, dus de bevolking kan zeker van Donald Trump leren houden.’

Trump is ook een man met enorm veel ervaring. Deze ervaring geeft hem een groot voordeel tijdens de presidentsverkiezingen. De bevolking van Amerika weet dat ze in goede handen zijn als het over de Amerikaanse economie gaat, want Trump zal zich altijd een weg uit de crisis kunnen banen. Hij heeft het immers zelf al vier keer moeten doen toen hij bankroet was.

Niettemin zou het ook een voordeel zijn voor Trump om president zijn. Als staatshoofd kan hij eindelijk officieel zijn geld ontvangen en moet hij zijn tijd niet steken in het ontduiken van belastingen. ‘

‘Trump zal zich altijd een weg uit de crisis kunnen banen. Hij heeft het immers zelf al vier keer moeten doen toen hij bankroet was.’

Met andere woorden, Donald Trump is de beste remedie voor Amerika. Zijn jarenlange ervaring met faillissement en zijn positieve ingesteldheid zullen de Verenigde Staten terug groots maken.  

Geef een reactie