Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/3/9/kringhistoria.be/httpd.www/hermes/wp-content/plugins/events-manager/widgets/em-events.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/0/3/9/kringhistoria.be/httpd.www/hermes/wp-content/plugins/events-manager/widgets/em-calendar.php on line 76 Hermes’ Hemelingeprezen Haiku’s deel I – Hermes

Hermes’ Hemelingeprezen Haiku’s deel I

Reis mee door het leven van de geschiedenisstudent in deze collectie van herkenbare, doch verrassende anekdotes. Lach, beef, laat u ontroeren. Of sla de pagina gewoon om, het is tenslotte een vrije wereld.

MARCEL SCHOOFS

Zomerliefde

ik zie je wel weer
maar weet niet zeker wanneer

niet in augustus

***
Ultieme wijsheid

goede raad van mij

bestel je een paar pintjes

ook een water erbij

***

Opgeslokt

ik verlang naar je

compleet in jou verdwijnen

nieuwe donsdeken

***
Frisse Wind

gisterenavond
een zak kaaschips verslonden

goed tanden poetsen

Geef een reactie