Roddels 2019-2020 (editie 4)

Dag Sjoukes, tante Carmen hier! Ik zal jullie miezerige leventjes deze maand proberen te verbeteren door jullie op de hoogte te houden van alle sappige roddels! Waarheden, halve waarheden of flagrante leugens; alles behoort tot de resem van uitspraken die ik jullie nu zal voorleggen. Geniet er maar van en zoals je weet: je hebt het alleszins niet van mij gehoord!

  • Ik heb gehoord via via dat maar liefst 8 op de 10 landlopers een diploma geschiedenis zou bezitten….
  • In de wandelgangen gaat het gerucht dat PR de bagatelles deze keer wel op tijd zou doorgeven in de les…
  • Het gerucht gaat de ronde dat de mogelijke toekomstige praeses extensions zou dragen…
  • Mij is gezegd dat het nieuwe coronavirus een geslachtsziekte is, ontstaan in de wc’s van de fakbar letteren…
  • Ik heb gehoord via via dat een praktijkassistent de redacteurs verdenkt van stoned te zijn tijdens het schrijven van hun artikels…
  • Mij is gezegd dat in een ministerieel decreet is besloten om de richting geschiedenis te doen uitdoven. De L-Vakken zouden bijgevolg ontworpen zijn om het proces te versnellen…

Dat was het dan weer, schattebollekes! Ik hoop dat er geen gekke streken (die een goede basis kunnen vormen voor afleveringen van ca. 30 minuutjes) zullen voortvloeien uit al mijn roddels. Tot de volgende keer!

Geef een reactie