Dirty Disney Dinsdag

“Mirror, mirror on the wall. Who is the dirtiest of them all?”

Na een heel semester elke dinsdag de beentjes te mogen losgooien op de historische Historia FAKfeestjes, was het tijd voor de eerstejaars om zelf eens de handen uit de mouwen te steken en een eigen feestje op poten te zetten. Met het Romeinse principe imitatio et aemulatio in het achterhoofd gingen we aan de slag.

Met een opkomst die talrijker was dan die van de laatste Hermesvergadering, begonnen we enkele weken geleden te brainstormen over leuke thema’s. Met Sletteren nog vers in het geheugen, besloten we onze stoute schoenen aan te trekken en er een wild feestje van te maken. Met een ruime meerderheid kozen we ervoor om onze jeugdiconen om te toveren in pornosterren en onze FAK tot een waar Mickey Mouse Whorehouse: Dirty Disney Dinsdag was geboren.

Met een opkomst die talrijker was dan die van de laatste Hermesvergadering, begonnen we enkele weken geleden te brainstormen over leuke thema’s.

Brainstormen was natuurlijk één ding, maar het effectief in de praktijk brengen, was andere koek. Met paperdeadlines voor de deur en veel te veel leuke ideetjes, was er een goede organisatie nodig. Taken werden verdeeld en iedereen kon decoratie, knutselspulletjes en kostuums beginnen hamsteren alsof het wc-papier was. Samen knutselden we het huisje van UP en een gouden fotokader, waarmee we heel wat mensen bijna de ogen hebben uitgestoken. Voor we het wisten was het al zo ver.

Na een spoedcursus tappen en een introductie tot de ondergrondse gangen van de FAK, was het tijd om de deuren te openen en alle prinsen en prinsessen te verwelkomen in ons prachtige paleis. Minney Mouse, Tinkerbell, Sadness, Buzz Lightyear, de zeven dwergen en Winnie de Pooh waren natuurlijk ook van de partij. Op de beats van Let it go, ontwaakte in iedere sleeping beauty een echt feestbeest en al snel stond iedereen te dansen en te zingen op de dansvloer. Van meezingers tot echte FAKschijven en van Disney classics tot het Smidje; onze DJ zorgde dat de sfeer goed zat en onze toverdranken en magische croques gingen vlot over de toonbank. Zo bewezen de kleuters van 2001 dat zij niet alleen kunnen zuipen, maar ook laten zuipen.

Een avond die de geschiedenisboeken zal ingaan als het laatste feestje van Historia (en tegelijk het laatste feestje in de FAK) voor de uitbraak van de Coronacrisis in België.

Met heimwee kijken we terug naar die historische dinsdag 10 maart 2020. Een avond die de geschiedenisboeken zal ingaan als het laatste feestje van Historia (en tegelijk het laatste feestje in de FAK) voor de uitbraak van de Coronacrisis in België. Hoewel we aan het begin van de avond een beetje sceptisch waren over de opkomst, waren we aangenaam verrast toen we om 23u over de koppen konden lopen. Het zou me niet verbazen mocht de verspreiding van COVID-19 die nacht exponentieel toegenomen zijn…

Een warme dankuwel aan team Onthaal en het ganse Praesidium om alles in goede banen te leiden! Wij hebben er enorm van genoten!

Anna Durnez

The following two tabs change content below.

Laatste berichten van Hermes (toon alles)

Hermes
Hermes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *