Het nut van Team Hermes

Vaak krijgen wij als Hermesredacteurs wel eens wat verwijten naar het hoofd geslingerd. Bijvoorbeeld dat ons tijdschrift niks bijbrengt tot de studentenmaatschappij. Toegegeven, misschien is onze functie niet de meest belangrijke, nuttige of hooggeëerde functie maar dat wil nog niet zeggen dat wij overbodig zijn.  Allez toch niet rechtstreeks. Team Hermes is dan immers ook meer dan de leverancier/maker van uw favoriete kringblad  en in dit artikel zullen wij u expliceren waarom dat wij zo onmisbaar zijn. (Opgelet de inhoud kan sporen van enige arrogantie bevatten)

In de eerste plaats bieden wij, zoals jullie allemaal wel weten, u maandelijks een nieuwe editie van de Hermes aan. Net wanneer de zoveelste depressie weer bij u naar boven kwam of wanneer u dacht dat de les niet saaier kon worden, verraste ons team u met wat hoogstaande lectuur in de pauze. Het doet ons dan ook deugd om uw enthousiasme te zien wanneer wij dit heugelijke gebeuren aankondigen vooraan in de aula (het ‘enthousiasme’ van de eerstejaars niet meegerekend). Een kringblad vol matige humor en belachelijk random artikels geschreven op basis van frustraties (academische en seksuele, *kuch* Team Cultuur)… Wat wil ne mens nog meer?  Buiten die fantastische artikels die u in het magazine kunt lezen, kunt u de Hermes ook gebruiken als inpakpapier (dank Lucie) of gewoon weg om uw gat af te vegen. Blijkbaar doet het ook deugd het magazine af en toe eens kapot te scheuren wanneer je aan het tappen bent. Functioneel, handig en leerrijk dus! Maar het nut van Team Hermes stopt hier niet, zeker niet! Op activiteiten van Onthaal zijn we bijvoorbeeld ook altijd aanwezig en zorgen we ervoor dat de eerstejaars goed ontvangen worden als Team Onthaal weer eens te laat zou arriveren zoals op de fakbartocht (foei!). Of de eerstejaars hier even blij mee zijn als wij laten we in het midden. Door onze deelname aan die fakbartocht ondersteunden wij overigens de plaatselijke horeca waardoor de omzet van de Leuvense fakbars verdubbeld werd.

U en de rest van Historia kunnen immers gedurende heel het jaar spot drijven met ons!

Niettemin zorgen wij er ook voor dat Historia heel het academiejaar gratis kan teambuilden! Hoe dan?  U en de rest van Historia kunnen immers gedurende heel het jaar spot drijven met ons! Zo kunt u onze artikels altijd ridiculiseren, ons aanspreken op spellfouten of een Hermesredacteur uitlachen die blijkbaar liedjes niet deftig kan inzetten op een cantus (woeps). Maar goed dat wij niet bekend staan als mensen met veel zelfmedelijden! Ook is het nodig dat we onze redactievergaderingen even vermelden als verrijkend voor de studentenmaatschappij. Niet alleen kan elke geschiedenisstudent op zulke vergaderingen zijn creativiteit delen, maar zorgen deze er ook voor dat enkele van de stoelen al voorverwarmd zijn voor de wekelijkse kringvergadering die meestal erna plaatsvindt op dezelfde locatie. (Jammer genoeg meestal wel maar een stoel of 6 maar ach ja.) En als dat allemaal nog niet genoeg is beheren wij ook nog een facebookpagina waar wel maandelijks een matige meme op gepost wordt! Plezier verzekerd! (Like deze pagina zeker ook op facebook! Of niet! Kan ons eigenlijk niet zo heel veel schelen.) Op fuiven kunnen wij voor u ook veel betekenen! Zo kunt u ons altijd aanspreken op fakfeestjes en voor een klein tarief in ruil zullen wij ons best doen interesse te tonen in wat u te zeggen heeft en zo niet zullen wij u verblijden met een sarcastische opmerking. Al bij al kunt u dus al inzien dat wij toch niet zo (heel) overbodig zijn en omdat we zulke bescheiden mensen zijn, wilden we u daarover toch eens informeren. Bij deze is dat dan ook hopelijk gebeurd. Mic drop, Hermes out!

XXX Alec en Robbe

The following two tabs change content below.

Laatste berichten van Hermes (toon alles)

Hermes
Hermes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *