Tante Carmen’s kleine roddelrubriek (editie 5)

Dag sjoukes, tante Carmen hier! Ik zal jullie miezerige leventjes deze maand proberen te verbeteren door jullie op de hoogte te houden van alle sappige roddels! Waarheden, halve waarheden of flagrante leugens; alles behoort tot de resem van uitspraken die ik jullie nu zal voorleggen. Geniet er maar van en zoals je weet: je hebt het alleszins niet van mij gehoord!

  • Een klein vogeltje heeft in mijn oor gefluisterd dat de KUL momenteel dezelfde communicatiestrateeg gebruikt als Noord-Korea bij de recente verdwijning van Kim Jong-Un.
  • Mij is gezegd dat FC De Kampioenen soms even cringy en niet van deze tijd is als het spelletje van 9-jarigen “met je mond open tegen een willekeurig raam gaan plakken”.
  • Ik heb gehoord via via dat Els Ampe eigenlijk een pas geland buitenaards wezen is die zich klaarblijkelijk van planeet heeft vergist.
  • In de wandelgangen gaat het gerucht dat teruggekeerde Erasmussers volgend jaar de optie krijgen om in de plaats mondmaskers te gaan helpen produceren in Bangladesh. Het is een alternatief gelijk een ander hè.
  • Het gerucht doet de ronde dat premier Wilmès volgens sommige wetenschappers even daadkrachtig het coronavirus bestrijdt als desinfecterende gel van den Aldi. Niet echt dus.
  • Er wordt gezegd dat de Fak door de overbevoorrading van onverkocht bier, de zeep van de toiletten met deze drank gaat vervangen. Alchohol desinfecteert ook hè.


Dat was het dan weer, schattebollekes! Ik hoop dat er geen gekke streken (die een goede basis kunnen vormen voor afleveringen van ca. 40 minuutjes) zullen voortvloeien uit al mijn roddels. Tot de volgende keer!

Geef een reactie