Robbes Verloren Hartenrubriekje (part 1)

Welkom bij onze gloednieuwe Hartenrubriek! Aangezien onze redactie verschillende mails en brieven kreeg toegestuurd over liefde, relaties, seks en dergelijke, dachten we dat het leuk zou zijn om deze te beantwoorden. Daarom werd de totaal ongekwalificeerde Hermesredacteur Robbe aangesteld om deze taak te vervullen. Zelf een vraag? Stuur deze door naar Hermes@Kringhistoria.be of in een berichtje naar Robbe en wie weet sta jij in de volgende Hermes! (Tis volledig anoniem zenne)

1. Vraag:
Beste Robbe, ik ben zot van jullie Hermes en denk dat ik eigenlijk verliefd aan het worden ben op redacteur Alec. Waar valt hij op of hoe kan ik hem verleiden? Help aub!

   Robbes antwoord:

Bwah zolang je een hartslag hebt zit je bij Alec meestal wel goed!

2. Vraag:
Robbe, ik heb net een vriendje maar weet niet goed wat hij graag heeft in bed? Enige tips wat ik kan doen?

    Robbes antwoord:

The answer my friend is blowin’ in the wind, the answer is blowin’ in the wind.

3. Vraag:
GELLE LINKSE KUTGAZET BEN IK GODVERDMOME BEU EH! ALTEID MAAR KAPPEN OP VLAMS BELANG! ALS IK ULLE VOLGENDE KEER ZIE STEEKT IK U IN DE FIK! BENDE LINKSHANDIGEN!

     Robbes antwoord:
Beste, ik snap uw vraag niet echt? U bent echter altijd welkom op onze Hermesredactievergadering. Omwille van uw beperkt aantal schrijffouten in die paar regels denken wij dat u overigens een mooie toevoeging zou zijn in ons team.

4. Vraag:
Beste Robbe, ik heb een erectieprobleem. Ik krijg hem maar niet slap, wat nu?
    Robbes antwoord:
De remedie daarvoor is zeer simpel… Kijk gewoon eens naar een persconferentie van Sophie Wilmès en je probleem is opgelost.

5. Vraag:
Waarde landgenoot, mijn huwelijk met P. gaat tegenwoordig niet zo schitterend. Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik op mijn oude dag toch nog haar tot een gelukkig vrouw kan maken? Groeten van Albertke1934

    Robbes antwoord:

Stoppen met scheefpoepen en bastaarden te creëren kan een mooi begin zijn. Uw achtergestelde zoon opgeven is natuurlijk altijd een optie. #FreeLaurent

The following two tabs change content below.

Robbe Verbrugge

Laatste berichten van Robbe Verbrugge (toon alles)

Robbe Verbrugge
Robbe Verbrugge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *