Robbes Verloren Hartenrubriekje (part 2)

Welkom bij onze gloednieuwe Hartenrubriek! Aangezien onze redactie verschillende mails en brieven kreeg toegestuurd over liefde, relaties, seks en dergelijke, dachten we dat het leuk zou zijn om deze te beantwoorden. Daarom werd de totaal ongekwalificeerde Hermesredacteur Robbe aangesteld om deze taak te vervullen. Zelf een vraag? Stuur deze door naar Hermes@Kringhistoria.be of in een berichtje naar Robbe en wie weet sta jij in de volgende Hermes! (Tis volledig anoniem zenne)

1. Vraag:
Dag Robbe, mijn vriend en ik gaan voor de eerste keer anaal proberen. We willen daarvoor echter een gepast en gezellig sfeertje creëren. Welk romantisch nummertje kunnen we opzetten om dat effect te bereiken?

Robbes antwoord:
Ik zou ‘Alleen in dat kleine plekje’ van Willy Sommers aanraden.

2. Vraag:
Liefste Robbe,

Wat ben jij een flinke jongen geworden! Vake en ik zagen je hartenrubriekje op facebook en zijn trots op onze kleinzoon! Het is niet omdat jij nog nooit iemand hebt meegebracht voor Kerstmis dat je anderen niet kunt helpen! Maar misschien wordt het wel eens tijd. Heb je mijn soep met ballekes trouwens al opgegeten die ik had meegegeven?

Kusjes van moeke

Robbes antwoord:
Godverdomme eh oma dit is niet de bedoeling van de hartenrubriek! Ma ja uw soep was lekker.

3. Vraag:
Dag Robbe, helaas was ik onlangs het slachtoffer van iemand die mijn naaktvideo’s online zwierde. Ik ben er echt kapot van en weet echt niet hoe het nu verder moet. Ik was al niet populair en nu vrees ik dat echt niemand mij nog moet hebben. Wat moet ik doen?

Robbes antwoord:
Sean Dhondt? Zijt gij dat?

4. Vraag:
Is onveilige seks met iemand van Babylon een goed idee?

Robbes antwoord:
Zelden.

5. Vraag:
Hey Robbe, ik cruch al een tijdje op een meisje van mijn jaar. Maar ze lijkt totaal niet geïnteresseerd te zijn in mij! Hoe kan ik toch het hartje van mijn cruch winnen?

Robbes antwoord:
Beste, misschien kunt u beginnen met het woord cruSH juist te schrijven. Geen wonder dat ze niet valt voor een instabiel randfiguur zoals jij.

6. Vraag:
Beste Robbe, waarom bent u eigenlijk zelf single terwijl u wel zovelen liefdesadvies geeft?

Robbes antwoord:
Goh daar zijn minstens 345 redenen voor,  maar het oprichten van deze kutrubriek is er waarschijnlijk wel één van.

The following two tabs change content below.

Robbe Verbrugge

Laatste berichten van Robbe Verbrugge (toon alles)

Robbe Verbrugge
Robbe Verbrugge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *