Problemen oplossen met Ben

Momenteel is Ben Weyts het mikpunt van spot. Hij zou zich veel te weinig inspannen voor de studenten en zich niks van onze dramatische situatie aantrekken. Onze redactie vond dat de minister te snel in een slecht daglicht wordt geplaatst. Om deze reden stuurde onze redactie naar de minister vier moeilijke scenario’s en problemen door en vroegen hoe hij deze zou oplossen. Het moment bij uitstek voor Ben Weyts om te bewijzen dat hij toch met goede oplossingen naar buiten kan komen en visie heeft. Bij deze de antwoorden.

1. Voetballers knuffelen elkaar veel te veel en de bevolking is niet van plan om dit nog langer te pikken. Hoe zou jij deze situatie aanpakken?

Ben Weyts’ antwoord:

Ik ga overleggen met de minister van sport, ah ja wacht dat ben ik ook. Allez denk ik toch? Of ni? Wacht dat moet ik even bij mijn kabinetschef polsen. Maar ik maak sowieso soep zodat ik die kan gaan uitdelen aan de bevolking om te helpen kalmeren. Want zeg nu zelf, zo’n portie vitamientjes lost toch alles op?

2. Rellende jongeren bestormen je kabinet. Ze zijn boos, kwaad, woedend. Ze zijn boos op je beleid en hebben het gevoel dat je niks voor hen gedaan hebt. Ze kunnen nu elk moment voor je neus staan. Wat doe je?

Ben Weyts’ antwoord:

Het is jammer dat de jongeren zich zo slecht voelen. Ik ben dan ook echt bekommerd om hun mentale situatie. De jeugd is onze toekomst! Gelukkig had ik nog wat groentjes en een stukje bouillon in de frigo hier zitten! Soep voor iedereen!

3. Een zombie apocalyps breekt uit. Ze overspoelen de straten. Ze slachten mannen, vrouwen en kinderen af. Wat doe je!?

Ben Weyts antwoord:

Ik maak een grote kom soep van 6 liter. Zombies moeten ook eten. Daarna geef ik de slachtoffers die levend worden opgepeuzeld een schouderklopje.

Onze redactie: Euhm…Is dit alles wat u doet?

Ben: Ah neen natuurlijk niet. Ik zeg bij dat schouderklopje: alles komt goed, alles wordt beter.

4. De kerncentrale van Doel is ontploft, heel het land is radioactief en alle groenten zijn besmet. Soep maken is dus onmogelijk om iets op te lossen wat doe je?

Ben Weyts’ antwoord:

OIHFOZHEPOGTPOEHGPOHZEPO THPOZH OPEGHPZO

The following two tabs change content below.

Robbe Verbrugge

Laatste berichten van Robbe Verbrugge (toon alles)

Robbe Verbrugge
Robbe Verbrugge

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *